onsdag 26 februari 2014

Glutenfria semlor

Detta recept ska testas i dag! Någon som provat? Recept från recept.nu  Återkommer med resultatet!




Glutenfria semlor
50g osaltat smör
4 st ägg
3 msk sötströ plus 1krm stevia
1 dl vispgrädde
0.5 dl kokosnötsmjöl
4 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
1 tsk stött kardemumma

  1. Smält smöret.
  2. Vispa ägg och sötning pösigt.
  3. Tillsätt grädden och smöret i äggsmeten.
  4. Blanda kokosnötsmjöl och fiberhusk med bakpulver och kardemumma och rör ner det i smeten.
  5. Låt svälla något.
  6. Rulla 4 fina runda bullar.
  7. Grädda i 175 grader cirka 25 minuter.
  8. Låt svalna helt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar